A szolgáltatásaink tekintetében az alábbi ügyekben kereshetsz bátran! A dreadlock javítás videók az oldal lentebbi részében remélhetőleg meggyőznek téged szakértelmünkről.

dreadlock haj javítás

Nem egyszerű szakma a dreadlock készítés. Pont ezért kevesen tudják megcsinálni jól. Gyere, had segítsünk gyönyörű dreadlock hajhoz!

dreadlock haj készítés

Ismét kilógnak a hajszálak a dreadlock hajadból, igaz? Hát akkor horgoljuk meg. Pár óra alatt jobb lesz, mint új korában.

dreadlock haj horgolás

Már nem csak álom, hogy rövid dreadlock másnapra meghosszabbodjon, annak hordója vágyai szerint. Itt a megoldás, egy nap alatt bármilyen hosszú dreadlockod lehet.

A dreadlock javítás videók tevékenységünk sokaságából

Hogyan is tehetsz a dreadlockod megszerzése érdekében?

Íme a teendőid listája a rasztád szép felé

Erre a fotóra mindig szükség van. Ha raszta készítésről lenne szó, akkor azért, hogy lássuk, mivé is szeretnél válni. Ha pedig dreadlock javítás a téma, akkor tudnunk kell, hogy mekkora is a baj.

A fotók mutatják meg, hogy mekkora is lesz a munka szűmunkra. Ez a munka mélység adja meg a kezelés óráinak számát és nehézségét. Amely összességében az árát is produkálni fogja.

Nem elég küldened a képeket. Írd is meg, hogy melyik szolgáltatásról, milyen álmod megvalósításáról lenne szó. Hiszen nem tudjuk (egyelőre még) kitalálni a gondolataidat.

Ha új dreadlockot szeretnél, akkor a legjobb, ha küldesz 2-3 képet olyan dreadlock hajról is, amit szeretnél végeredményként.

Amikor minden információt megkaptunk tőled, tudunk neked árat mondani. Az árat mindig előzetesen el kell fogadnod! Maga az ár nem fog helyben már változni, bármilyen rejtett „hibába” is futunk a művelet során!

Az időpont megtalálása általában a megbeszélés pillanatától pár napnyira lesz. 

Pont ezek miatt érdemes mihamarabb időpontot egyeztetnünk.

Megvan a dreadlock amit szerettél volna. Jobb mind gondoltad?

Akkor hát élvezd, fotózd, menj emberek közé és mutogasd! Ne legyél önző, hogy a jóból és szépből csak Te részesülsz…

Dreadlock mester láthatáron

Az ápolt dreadlock nem álom. Szolgáltatás.

Nem áradozni kell a szép dreadlockról. Főleg nem próbálkozni. Menni kell és azzá válni.

Nagyon segítségünkre lennél, ha kitöltenél pár anonim kérdőívet a véleményedről, álmaidról, veled történt eseményekről. Hidd el, nagyon is számítanak azok a dolgok, amiket megtudhatunk Tőled, és csakis általad juthatunk ezekhez a hasznos adatokhoz.

Kattints a képre a kérdőívek listájához

Előre is hálásan köszönjük a segítségedet!

Szücsi

A RASZTAJAVITAS.HU ALAPÍTÓJA

Tekintsd meg az összes közösségi oldalunkat

Egyben iratkozz is fel mindegyikhez!

Legyél naprakész raszta ügyekben

A dreadlock javítás teljes csínja-bínja

Két számjegyű évnyi tapasztalatból érkezik a megoldás. Hogy ebben megbizonyosodhass, havonta egyszer kaphatsz egy e-mailt a dreadlock témájában.

Hírlevél