You are currently viewing Igényes dreadlock világ

Igényes dreadlock világ

Amennyiben valaki nyitott szemmel jár – akár csak pár napig – az utcán, számtalan dreadlockot vehet észre. Ennek oka egyszerű. Elterjedt és közkedvelt hajviseletről van szó. A dreadlock viselők szeretik a hajukat és az életüket is ezzel a különleges hajviselettel. Másrészről az emberek elfogadják ezt a hajat önmaguk mellett. Így könnyebb a mindennapok léte pár évtizeddel ez előtthöz képest, hogyha valaki dreadlockká vált. 

Az ilyen haj viselőkre mindig nagyobb figyelem szegeződik. De ezt pár hét után teljesen meg lehet szokni

.

Viszont emellett vannak extra lehetőségek, izgalmak és kihívások is a dreadlock mindennapjaiban. Hiszen számtalan módon fel lehet kötni a dreadlockot. Copfba fogható, fonható, kiengedhető, sapka alá szorítható vagy éppen valami megnevezhetetlen formára is beállítható napról-napra alakítva a dreadlockot. Ez pedig ügyes játszadozási lehetőséget és változatosságot nyújt a dreadlocknak és saját környezete számára egyaránt. 

A dreadlock nem tesz más emberré.

Érdemes tehát élni ezekkel a lehetőségekkel. Szabadon játszani felkötésével, hogy minden egyes nap megújuljunk. Új formánkat mutassuk be, és ezzel tartsuk fent érdekességünket mások számára és önmagunk számára egyaránt.