You are currently viewing Dreadlock mesterek közötti választás

Dreadlock mesterek közötti választás

A kérdés nagyon fontos, hiszen több évnyi hajnövesztést áldozunk be és nem kevés pénzt arra, hogy a hajunk olyan dreadlocká váljon amelyet álmainkban képzeltük el magunk számára. Dreadlock mesterek közötti választás bizonyos támpontok mentén nem is egy kifejezetten nehéz dolog. Nézzük át közelebbről az alábbi irányvonalak mentén hogyan is tudunk dreadlock készítés vagy akár javítás szolgáltatások között válogatni.

Olyan emberek véleménye számít, akik ismerik a dreadlock készítőt.

Az alábbi szemszögek közül nem szabad egyetlen egyet kiválasztani és aszerint dönteni. Hanem relációban több összemosásával tudunk igazán jó döntést hozni dreadlockunk hosszú távú jövője érdekében.

A dreadlock mester ára

Mindannyian pénzből élünk. A pénz egyfajta mérőeszköz. Így tehát az egyik legfontosabb kérdés az, hogy milyen áron dolgozik a dreadlock mester. Az, hogy valaki mindenkinél drágábban dolgozik, nem jelenti azt, hogy minőségi is az általa nyújtott dreadlock szolgáltatás. Másik oldalról, ha valaki mindenkinél olcsóbban dolgozik az biztosan a kezdő és nem éppen profi mivoltát fogja reprezentálni. Tehát a kettő között kellene megtalálnunk az alábbiak kiegészítésével a nekünk megfelelő dreadlock készítőt. 

Dreadlock mester minősége

Ez kell, hogy a legnagyobb súlyt nyomja döntési választásunk képletében. Hiszen a jó minőségben, ügyesen és profi módon dolgozik a dreadlock mester, akkor pontosan a kérésünknek megfelelő dreadlockot fogjuk tőle kapni. Nem pedig egy „éppen ahogy sikerült” kerül dreadlock hajként fejünkre. 

A minőségi útmutató még az árnál is könnyebben kideríthető. Egyszerűen megnézzük a fotóit, videóit honlapját a dreadlock mesternek. Majd ez alapján el tudjuk dönteni, hogy számunkra megfelelő-e az a minőség amit nyújt.

Dreadlock mester távolsága

Ez az opció amit sajnos legtöbben súlyos elemként használnak döntésük során. Miközben már az említett előző pont kellene, hogy a legfontosabb legyen. Mivel az ember amellett döntött, hogy mindenképpen szeretne dreadlockot. Szépet és jó minőségűt szeretne viselni, akkor ezzel ki is mondtuk, hogy az előző alcím szerint kellene, hogy döntést hozzon. Nem pedig aszerint, hogy melyik dreadlock mesterhez kell a legkevesebbet utazni. Kérdés egyáltalán, hogy a legközelebbi dreadlock készítő egyáltalán mesternek számít-e, vagy csak egy hobbi fodrásznak. 

Személyes vélemény szerint ez a pont sem elhanyagolható, hiszen nem utazhatunk el Angliába, Amerikában vagy Afrikában a világ legjobb készítőjéhez bármilyen áron is dolgozik az. Viszont hazánkban nincsenek akkora távok, hogy egy ilyen fontos döntés minőségi támogatásától tegyük függővé, hogy mennyi kilométert kell megtennünk a hajunk érdekében.

Reméljük sokat sikerült ezzel segíteni a döntéshozatalban mindenki számára. Hajrá, keresésre fel!