You are currently viewing A dreadlock javítása

A dreadlock javítása

A dreadlock javítása egy szükséges velejárója ennek a haj típusnak. Úgy, ahogy bármilyen más hajnak is megvannak a maga karbantartási lehetőségei. A dreadlock javítás lehetséges otthon is vagy akár választható egy dreadlock javító mester. Aki profi módon megszépíti a raszta tincseket. 

A dreadlock javítás A legtöbbször minimum 2 – de olykor megesik, hogy – 10-12 óra hosszú munkafolyamat is egyben. Természetesen ezek az előbbi számok a főállású dreadlock javító személyek adatai, nem pedig az „otthon próbálkozó hobbi horgolok” számai.

Így már jobban is érthető, hogy miért kerül olyan összegekbe a dreadlock javítása.

Hogyha visszaosztjuk a dreadlock javítótól kapott árajánlat körülbelüli óradíját kiderül számunkra hamar, hogy egy sima fodrász áraihoz képest jóval olcsóbb a dreadlock haj fenntartása.

Természetesen bármilyen hajunk van, szükséges az igazítás.

Továbbá maga az a tény, hogy a fodrászhoz az átlagember 2-4 hetente jár el. Ezzel ellentétben a dreadlock javítás 2-3-4 havonta történik meg. Tehát ez további spórolási lehetőség az átlagos hajjal szemben, miközben a dreadlock sokkalta látványosabb, vagányabb és feltűnő jelenség hétköznapi frizura társaihoz képest.