You are currently viewing A dreadlock hosszabbítása

A dreadlock hosszabbítása

A dreadlock haj mérete a készítéskor elérhető hajhosszúságtól függ minden esetben. Gondoljuk ezt a legtöbben, teljes mértékben logikus hozzáállással. Ebben viszont lehet egy kis csavar, mivel létezik már olyan szolgáltatás mint a dreadlock hosszabbítás.

Ez a kifejezés annyit tesz, hogy a fejünkön lévő hajhoz hozzá toldásra kerülnek plusz raszta tincsek, mellyel jóval hosszabb dreadlock végeredményt érhetünk el. Ennek előnye pedig annyi, hogy nem kell évente 10-15 centi hajnövéssel, évekig várva arra koncentrálunk, hogy mikor lesz már olyan hosszú a dreadlockunk amit mindig is elképzeltük magunknak. A hosszabbítás lehetősége miatt azonnal olyan hosszúságú dreadlock fényesítheti buksinkat, amilyet a kezdetektől fogva elképzeltük magunknak, és amiért csináljuk ezt az egészet.

Kényelmesen hordható hosszúság is elérhető.

Sajnos nem minden készítő tud egyben hosszabbítani is! Ez utánajárást igényel, mely nem tart többől mint megkérdezni az általunk kiválasztott dreadlock készítőt, hogy csinált-e már ilyet. Esetleg kérjünk referencia fotókat és videókat, hogy tetszik-e egyáltalán nekünk az, amit csinált és ahányszor csinálta. A dreadlock hosszabbítás folyamata nem könnyű. Nehéz megoldani, hogy a toldás évekig fent maradjon a fejen. Vagyis ne utaljunk azonnal pénzt akárkinek, aki azt mondja, hogy hajlandó ilyet csinálni bár eddig még nem próbálta.