You are currently viewing A dreadlock furcsaságok

A dreadlock furcsaságok

Akár volt dreadlock haja valakinek akár nem, akkor is találhat érdekességeket az alábbiakban látható írásban.

Lehet még látványosabbá varázsolni a hajunkat.

1. Látványos dreadlock

Az egyik fontos tényező a dreadlock esetében az, hogy aki ilyen hajat visel azt jobban megnézik az emberek. Figyelemfelkeltő jelenség bármilyen társadalmi eseményen is jelenjen meg.

2. Dreadlock oktatóval válás

A társadalom fejében az elmúlt évek során elterjedt számtalan negatív pletyka következtében hihetetlen mennyiségű téves információ járja a világot a dreadlock hajról. Így emiatt ennek a stílusnak a képviselőit számtalan kérdés fogja elárasztani melyekre újra és újra, rendszeresen válaszolnia kell különböző ismerősei és „ismeretlenei” számára. Ilyen módon válik az egyszerű rasztából a dreadlock egyik szószólója. Aki helyre teszi a fejekben a kavart a raszta hajjal kapcsolatban.

3. A víziszony jelensége dreadlockok esetében

Sajnos számos esetben azt hiszik, hogy a dreadlock személyek azért félnek a víztől és kerülik azt mert igénytelenek vagy nem akarják, hogy víz érjen a hajukhoz (mert imádják az ott összegyűlt állítólagos rengeteg koszt, zsírt). A valódi ok egyszerűen annyi, hogy jóval nehezebb megszárítani a dreadlock miután víz érte. Ez a nehezebb szárítás órákban mérhető, nem pedig percekben. Itt erős és jó működésű hajszárítóra gondoltam az előbbi nehéz szállíthatóság kifejezés alatt.

Remélem nem riasztottam el senki a dreadlock megszerzéséttől, hordásától a fenti szavakkal. De jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy nem kizárólag pozitív élmények, lehetőségek és mindennapok történnek a dreadlock haj alatt sem – ahogy a világ bármilyen más dolgáról is ez elmondható. Az egész kérdése, hogy milyen szemszögből nézzük, hogy mennyire pozitív a beállítottságunk.